Razendsnel en tegen de beste vergoeding!  

  Razendsnel en tegen de beste vergoeding!

  Veelgestelde vragen

  De meest gestelde vragen over het verwijderen van trapliften leest u hieronder. Heeft u een andere vraag of wilt u extra toelichting? Aarzel niet en bel met 085 760 3435, wij helpen u graag.

   

  Hoeveel tijd neemt het verwijderen van een traplift in beslag?

  Omdat al onze monteurs zeer ervaren zijn, werken ze snel en efficiënt. Hierdoor is de complete demontage vaak binnen twee uur geregeld!

  Wat is een reëel bedrag voor mijn traplift?

  Dit hangt onder meer af van de lift, de leeftijd en de situatie. Wij bellen u altijd van te voren waarbij onze adviseur u een prijsindicatie zal geven. De exacte prijs wordt op locatie bepaald door een van onze ervaren monteurs. Bij uw akkoord wordt dit bedrag na het verwijderen van de lift direct contant aan u uitbetaald.

  Hoe oud mag de traplift zijn?

  Traplift-verkopen is geïnteresseerd in trapliften van maximaal 8-10 jaar oud. Is uw lift ouder, dan bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn.

  Verwijderen jullie trapliften in heel Nederland?

  Ja dit doen we in Nederland en daarnaast in Noord-België (Vlaanderen).

  Hoe wordt er uitbetaald?

  Na de demontage van uw traplift ontvangt u een contante betaling van onze monteur.

  Op welke termijn kunnen jullie mijn traplift ophalen?

  Wij kunnen uw traplift op zeer korte termijn ophalen. Wanneer dit nodig is kan dat al binnen 48 uur. In de meeste gevallen wordt de lift binnen een week verwijderd.

  Wat doen jullie met mijn traplift?

  Wat proberen iedere lift te hergebruiken voor een volgende klant, zodat uw traplift ook anderen nog van dienst kan zijn. Soms is dat de complete lift, soms alleen de onderdelen. Is uw lift echt niet meer bruikbaar, dan zorgen wij er voor dat deze op een nette manier wordt afgevoerd.

  1856