Razendsnel en tegen de beste vergoeding!  

  Razendsnel en tegen de beste vergoeding!

  Traplift demontage

  Uw traplift laten verwijderen

  Soms is het noodzakelijk om uw traplift snel te laten verwijderen. Bijvoorbeeld omdat u verhuist, de traplift gebruiker is overleden, of omdat uw traplift flink verouderd en/of versleten is. Het is wel raadzaam om een verwijdering te laten gebeuren door een professional, omdat dit geen eenvoudige klus is. Wij helpen u graag. Onze monteurs komen binnen een week bij u aan huis, en zorgen voor een nette en professionele verwijdering van de traplift uit uw woning. Indien nodig kan dit zelfs binnen 48 uur.

   

  Hoe gaat het verwijderen in zijn werk?

  Nadat er een afspraak is gemaakt met onze adviseur, komt er binnen 1 week een monteur bij u langs. Dit kan ook op de zaterdag. De traplift wordt netjes gedemonteerd en alle onderdelen worden gesorteerd. Dat laatste is vooral belangrijk in het geval de gemeente uw gesubsidieerde traplift terugvraagt, of omdat de lift hergebruikt kan worden. Nadat ook de bevestigingen aan de traptreden (of de muur) verwijderd zijn, wordt alles opgeruimd en weggehaald uit uw woning. Is de traplift niet meer geschikt voor hergebruik, dan zal deze naar de vuilstort worden gebracht.

   

  Al mogelijk binnen 48 uur

  Via onze website Traplift-verkopen, onderdeel van Smienk Trapliften kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, waarna een van onze adviseurs zo spoedig mogelijk zal reageren. Binnen 48 uur kan dan een van onze monteurs ter plekke zijn en is de verwijdering vaak binnen een uur geregeld. De traplift  wordt dan direct meegenomen en u ontvangt direct contant het overeengekomen bedrag. Zo bent u razendsnel van uw traplift af, heeft u een nette vergoeding gekregen, en is uw trap weer keurig netjes.

  Traplift verwijderen
  Wat is mijn traplift waard?
  Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!
  • Beste prijs voor uw traplift
  • Binnen 48 uur verwijderd
  • Professionele verwijdering
  Ontvang het beste bod
  1851