Razendsnel en tegen de beste vergoeding!  

  Razendsnel en tegen de beste vergoeding!

  Uitstekende contante vergoeding voor uw traplift

   

  Gegarandeerd de beste vergoeding bij uw tweedehands traplift verkopen

  De aanschaf van een traplift is een flinke investering. Uiteraard wilt u hier nog iets van terug zien. Daarom  geven wij u altijd een eerlijke vergoeding voor uw traplift. Voorwaarde is wel dat de traplift geschikt is om te worden hergebruikt. Onze monteur zal daarover samen met u tot een passende overeenkomst komen. De vergoeding wordt na verwijdering van de traplift, direct contant aan u betaald. Zo kunt u heel snel uw gebruikte traplift verkopen en weet u zeker dat u daarvoor een eerlijke vergoeding ontvangt.

   

  Bespaar tijd en moeite

  Het plaatsen van een traplift is maatwerk. Iedere trap is weer anders in afmetingen, bochten en hoeken. Daarom is het voor een particulier vaak lastig om zijn tweedehands traplift te verkopen, omdat de trapsituatie dan exact gelijk dient te zijn. Omdat wij altijd enkele honderden liften op voorraad hebben, is er altijd een passende lift voor iedere klant. Daarom zijn wij ook in iedere traplift geïnteresseerd. U bespaard uzelf dus een hoop tijd en moeite met het zoeken naar een passende koper door ons in te schakelen. U bent dan direct van uw lift af en krijgt daarvoor de hoogste vergoeding.

   

  Als hergebruik niet mogelijk is

  Een enkele keer is een gebruikte traplift niet geschikt voor hergebruik. In dat geval kunnen we geen vergoeding geven voor de traplift. In uitzonderlijke situaties  moeten we u om een vergoeding vragen voor het verwijderen. Dit is bijvoorbeeld het geval met trapliften die ouder zijn dan 10 jaar of wanneer we zelf veel extra kosten moeten maken. Wij zorgen dan tevens dat de lift wordt afgevoerd naar de vuilstort.

  Bent u benieuwd wat er in uw geval mogelijk is? Wacht niet langer en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  Traplift verwijderen
  Wat is mijn traplift waard?
  Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!
  • Beste prijs voor uw traplift
  • Binnen 48 uur verwijderd
  • Professionele verwijdering
  Ontvang het beste bod
  1852